Menu
ΚΑΛΑΘΙ

Πολιτική Επιστροφών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η επιστροφή μη ελαττωματικού προϊόντος γίνεται δεκτή από την εταιρεία μας αν αυτή πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας και η συσκευασία καθώς και το προϊόν είναι άθικτα και στην αρχική τους κατάσταση με όλα τα έγγραφα και τα ταμπελάκια που το συνοδεύουν.
Το κόστος επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει τον καταναλωτή.
Αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος γίνεται μόνο μετά από έλεγχο και επιβεβαίωση της εκάστοτε επίσημης αντιπροσωπείας και πάντα κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας.
Σε περίπτωση που κατά την μεταφορά  προς τον πελάτη προκληθεί κάποια φθορά του προϊόντος (π.χ. σπάσιμο κάποιου πλαστικού), αυτό δεν καθιστά το προϊόν ελαττωματικό.

1. ΑΝΑΙΤΙΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς να υποχρεούστε να εξηγήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι τα προϊόντα να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία χωρίς εξωτερικές φθορές και με όλα τους τα ταμπελάκια και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν. Εάν τα προϊόντα δεν είναι στην αρχική τους συσκευασία το actiontime.gr έχει την δικαίωμα να μην τα αποδεχτεί ή και να τα επιστρέψει στον πελάτη. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έχετε πληρώσει την παραγγελία σας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα (Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα η καθυστέρηση ενδέχεται να είναι μεγαλύτερη λόγω του τραπεζικού συστήματος).
Εάν έχει γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα θα επιστραφούν στον ίδιο λογαριασμό.
Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα τα χρήματα θα επιστραφούν στην κάρτα σας.
Εάν η αγορά είχε πραγματοποιηθεί στο κατάστημα και η πληρωμή είχε γίνει με μετρητά, θα σας επιστραφούν μετρητά, εάν είχε πραγματοποιηθεί με κάρτα θα πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα για να επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα.
Σε κάθε περίπτωση το ποσό που θα σας επιστραφεί θα είναι η καθαρή αξία των προϊόντων που επιστρέψατε ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικά που ενδεχομένως πληρώσατε.
Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος του actiontime.gr (π.χ. αποστολή λάθους προϊόντος), δεσμευόμαστε να αποστείλουμε εκ νέου το σωστό προϊόν στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει και να παραλάβουμε το λάθος προϊόν, με δικά μας έξοδα.

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:
ACTIONTIME.GR
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 267
17673 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

2. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ / ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Το actiontime.gr παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό.
Ελλαττωματικό θεωρείτε ένα προϊόν το οποίο δεν επισκευάζεται ή η επισκευή του θεωρείτε ασύμφορη για την αντιπροσωπεία και προβαίνει σε αντικατάστασή του.
Δεν θεωρείται ελλαττωματικό ένα προϊόν που μπορεί να έχουν προκληθεί φθορές κατά την μεταφορά του οι οποίες δεν επηρεάζουν την λειτουργία του.
Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το actiontime.gr και να μας ενημερώσετε για το είδος του προβλήματος ΑΜΕΣΑ με την παραλαβή του προϊόντος.
Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με όλα του τα παρελκόμενα στην αρχική του συσκευασία, εσωκλείοντας στο δέμα και το έντυπο επιστροφής συμπληρωμένο.
Μόλις παραληφθεί το προϊόν θα σταλεί στην αντιπροσωπεία για έλεγχο. Καθ' όλη την διαδικασία του ελέγχου θα σας ενημερώνουμε μέσω email ή τηλεφωνικώς για την πορεία του ελέγχου.
Το κόστος επιστροφής του προϊόντος βαρύνει τον καταναλωτή εκτός και αν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, οπότε τα έξοδα θα βαρύνουν την εταιρεία.
Στην περίπτωση που το ελλαττωματικό προϊόν δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί και έχει εξαντληθεί, τότε υπάρχει η δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ένα άλλο προϊόν της αρεσκείας του ή να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που είχε εξοφληθεί το προϊόν.

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Οι πελάτες μας δικαιούνται να προβούν σε ακύρωση παραγγελίας, μόνο υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:
    α. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.
    β. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας άμεσα, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη αποσταλεί από την εταιρεία.
Ακύρωση της παραγγελίας από τον πελάτη και άρνηση παραλαβής της, μετά την αποστολή, μπορεί να επιφέρει κυρώσεις σύμφωνα με την νομοθεσία. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια  Αθηνών.
Το actiontime.gr έχει δικαίωμα να αποκλείσει από τις υπηρεσίες που προσφέρει σε πελάτες λόγω μη παραλαβής ή καθυστερημένης ακύρωσης παραγγελίας.
Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων.

Σημείωση:
Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές εσωρούχων, μαγιό, κολάν και γενικώς προϊόντων που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου.
Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στο κατάστημα υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος και διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχθεί την αλλαγή ή επιστροφή του εν λόγω προϊόντος.